Διαχειριστές Ιστολογίου

Υπεύθυνοι Β' Λυκείου σχ. χρ.2011-12

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών

Ακολουθώντας την παράδοση τόσων χρόνων το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών πραγματοποίησε την Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Γιανντσών. Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή για το κοινό και συγγενείς, φίλοι, συνάδερφοι καθηγητές μας τίμησαν με την παρουσία τους. Οι μαθητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους υπό την καθοδήγηση των καθηγητών: κ. Μανούση Δημήτρη, κ. Ζλήκα Θανάση, κ.Κατερίνα Χατζούλη.

Απολαύσαμε τα κάλαντα σύμφωνα με τις παραδόσεις διαφόρων περιοχών της Ελλάδας και Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια.
Ευχαριστουμε τον Διευθυντή του σχολείου μας κ. Μενέλαο Μιχαηλίδη και τον Υποδιευθυντή κ. Περικλή Βασιλειάδη για την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά σε όλους με τη Μουσική να πρωταγωνιστεί εντός μας, εμβαθύνοντας στο έδαφος όπου καλλιεργείται η ατομική ΕΥΤΥΧΙΑ του καθενός.





















Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου 2011

Διώξε το ΄΄βαριεμαι΄΄....



Τι λυπητερή λέξη το βαριέμαι. Δυστυχώς σήμερα δεν υπάρχει νέος που να μην έχει υπάρξει μέρα που θα πει την λέξη βαριέμαι. Άραγε ισχύει όλο αυτό ή είναι απλά μια ένδειξη του ανθρώπου για την δικιά του οπτική γωνία της ζωής?
Γιατί αντί ένας νέος άνθρωπος την στιγμή που λέει βαριέμαι να αφήνει το εαυτό του άπραγο και να μην ασχολείται με κάτι διαφορετικό από το ποιο απλό, από μια ζωγραφιά μέχρι τα όρια των δυνατοτήτων του?
Είμαι 17 χρονών και από τότε που θυμάμαι τον εαυτό μου δεν έχει υπάρξει μέρα που να μην έχω εκφέρει την λέξη βαριέμαι. ΚΡΙΜΑ. Η ζωή είναι το θείο δώρο και εμείς αντί να εκμεταλλευόμαστε και το δευτερόλεπτο αυτής ''βαριόμαστε''.
Προσπάθησε να διώξεις το βαριέμαι από μέσα σου!!.. O δρόμος προς αυτήν την κατεύθυνση δεν είναι δύσκολος. Μπορείς να κάνεις κάτι πολύ απλό, χρησιμοποίησε την ακοή σου ξεκίνα να διώχνεις το "βαριέμαι" από μέσα σου βάζοντας ένα μουσικό κομμάτι το οποίο θα ξέρεις πως θα σου αλλάξει τα συναισθήματα, θα σε ενεργοποιήσει..
Σφύριξε χαρούμενα μπορείς, με την μουσική μέσα σου να ενεργείς.. ;)


by Κώστας Kιοσόγλου :D