Διαχειριστές Ιστολογίου

Υπεύθυνοι Β' Λυκείου σχ. χρ.2011-12

Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Πρόβες για τη Μεγάλη Εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου


Στην τελική ευθεία των εκδηλώσεων της χρονιάς κινείται το Μουσικό Σχολείο. Οι πρόβες συνεχίζονται οδεύοντας προς τη μεγάλη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 4-4-2012 στις 20.00 η ώρα στο Πνευματικό Κέντρο της πόλης μας.
Ως δημοσιογραφική ομάδα, οι μαθητές της Ά Λυκείου, ακολούθησαν τους συμμαθητές τους στις πρόβες και αποτύπωσαν στιγμιότυπα από την προετοιμασία.  Το μεράκι πρωταγωνιστεί και το πνεύμα εποικοδομητικής συνεργασίας μαθητών καθηγητών είναι εμφανές σε κάθε προσπάθεια. Ευχαριστούμε τη Διεύθυνση του Σχολείου, κ. Μενέλαο Μιχαηλίδη – Διευθυντή και κ. Περικλή Βασιλειάδη – Υποδιευθυντή, που στηρίζει  στο έπακρο την όλη προσπάθεια καθηγητών και μαθητών από τις πρόβες μέχρι την τελική εκδήλωση.
Στα στιγμιότυπα που παρουσιάζονται μέσα από τις φωτογραφίες παρακολουθούμε την κ. Ευρώπη Υφαντίδου (Γυμνάστρια) με μία ομάδα παιδιών να ετοιμάζουν ένα χορευτικό για την τελική εκδήλωση.
Επίσης, την κ. Λίνα Πατρώνα (Καθηγήτρια πιάνου) σε πρόβα με μαθήτριες της Ά Λυκείου που προετοιμάζουν την «μικρή νυχτερινή» του Μότσαρτ.
Ακολουθεί η πρόβα όλου του σχολείου υπό την εποπτεία και καθοδήγηση του κ. Δημήτρη Μανούση (Καθηγητής Παραδοσιακής Μουσικής) με παραδοσιακά κομμάτια, άμεσα συνδεδεμένα με τις ρίζες μας.
Επίσης, στο εργαστήριο πληροφορικής φωτογραφίζονται οι μαθητές τη Α' Λυκείου που εργάστηκαν ταυτόχρονα ως δημοσιογραφική ομάδα για να ενημερωθεί σχετικά το ιστολόγιό μας.

                Ήλιος, Μουσική και Ζωή που τρέχει πάντα στο παρασκήνιο και στο προσκήνιο της κάθε προσπάθειας. Στιγμές που καταγράφονται ανεξίτηλα στη Μνήμη και φέρουν την γλυκιά γεύση της νοσταλγίας, πριν καν ταξινομηθούν ως παρελθόν που έφυγε ανεπιστρεπτί.  Αυτά τα παιδιά αβίαστα εμπλουτίζουν με θησαυρούς Αναμνήσεων την εφηβική ηλικία τους πάνω στον άξονα της δημιουργικότητας. Τυχεροί οι καθηγητές που βρίσκονται στο πλευρό του ενθουσιώδους και παρορμητικού μαθητή.

Τυχερός  είναι ο άνθρωπος που  μπορεί να εκτιμήσει  τις στιγμές Ευτυχίας, ακριβώς όταν τις βιώνει. 

Το κάθε δρώμενο στο Μουσικό Σχολείο είναι ήδη μελοποιημένο πριν υπογράψει το συμβόλαιο της Συνεργασίας η Μουσική με την Έμπνευση!...

Σας περιμένουμε όλους στην εκδήλωσή μας στις 4-4-2012, ημέρα Τετάρτη, στις 20.00, στο Πνευματικό Κέντρο των Γιαννιτσών, σε μία βραδιά που δε θα ξεχάσετε ποτέ.





















10 σχόλια:

  1. Μαγευτικές εικόνες.. Γεμάτες μουσικές νότες και χαρούμενα πρόσωπα έτοιμα για τον τελικό τους στόχο.... Καλή σας επιτυχία παιδιά... ΑΓΑΠΏ ΜΟΥΣΙΚΌ... <3 <3 <3.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το αποτελεσμα θα το κρινεται εσεις περιμενους εντυπωσεις .θωμας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μα τι σχολείο έχουμε....η εκδήλωση ήταν τέλεια η καλύτερη που έχει γίνει!!! Και πάνω απ' όλα την ευχαριστηθήκαμε.....Μακαρι να συνεχίσουμε έτσι και να πηγαίνουμε όλο και καλύτερα!!

    ~ΒΑΣΩ & ΤΙΝΑ~
    ~~~~~~~~~~~~~~

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν παίζει!!!..Είμαστε το καλύτερο σχολείο ever!!!!...Μπράβο σε όλα τα παιδιά για τον κόπο τους τόσο στην τελική συναυλία ,όσο και για τις ώρες που πέρασαν κάνοντας πρόβες!!!....

    Θοδωρής Γρηγοριάδης...:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ένα σχολείο με πολλές δυνατότητες εμείς οι μαθητές προσπαθήσαμε να του δώσουμε ζωντάνια,πιστεύουμαι πως η τελική γιόρτη ήταν αντάξια των προσδοκιών μας και πως όσοι παρευρέθηκαν μείναν ικανοποιημένοι απο την συλλογική δουλεία. Πιστεύω πως αυτή η εκδήλωση και οι πολλές ώρες που πέρασα με τους συμμαθητές μου ,μου δείξαν πως όταν υπάρχει θέληση μπορούμε να κάνουμε φανταστικά πράγματα


    *****θωμάς παυλίδης*****

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η χθεσινή εκδήλωση σε σχέση με τις πρόβες πήγε πολύ καλά. Όλοι έμειναν ευχαριστημένοι και ενθουσιάστηκαν με τις επιδόσεις των μαθητών. Στη συναυλία συμμετείχαν μαθητές όλων των τάξεων Γυμνασίου-Λυκείου και δούλεψαν σκληρά για να πετύχουν το τελικό αποτέλεσμα. Γενικά όλα πήγαν πολύ καλά και ελπίζουμε του χρόνου η συναυλία μας να γίνει ακόμη καλύτερη!!!

    Αρετή-Δούκισσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τέλεια η φετινή τελική εκδήλωση!!! Άξιζε όλος ο κόπος και η εξάντληση των προβών!!! Το κοινό ενθουσιάστηκε με τις διάφορες μελωδίες μας!! Στην μνήμη μας χαράχτηκαν ανεξίτηλες στιγμές ευτυχίας και ικανοποίησης!!! Ασφαλώς και μπορούμε ακόμα καλύτερα και θα το αποδείξουμε σύντομα!!! Αντώνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Χρειάστηκαν πολλές πρόβες και πολλές ώρες προσπαθειών ώστε να καταλήξουμε σε αυτήν την καταπληκτική εκδήλωση! Τα πάντα ήταν τέλεια. Ευελπιστούμε οι εκδηλώσεις των επόμενων ετών να είναι όσο πετυχημένη ήταν και η φετινή!
    (Γρηγόρης-Δημήτρης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η καλύτερη φώτο είναι αυτή που παίζει ο Θωμάς το μπουζουκάκι του ,εγώ τραφουδάω κ δίπλα τα παιδιά χορευουν!!!!!....Να χαρώ εγώ τον αρχιμπουζουξή μου!!!!!!...Συγχαρητήρια σε όλο το γκρουπάκι της Α΄Λυκείου για το πρόγραμμα που παρουσίασε!!!!!...Άϊντε και του χρόνου!!!!!!!!!!

    Θοδωρής Γρηγοριάδης..... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πολλά συγχαρητήρια για την επιτυχή εκδήλωση πρώτα στους μαθητές πουήταν οι πρωταγωνιστές της βραδιάς κι έπειτα στους μουσικούς καθηγητές του Σχολείου, καθώς και στη Διεύθυνση που στηρίζει όλες τις προσπάθειες που γίνονται πως τη Δημιουργικότητα...

    Κάθε χρονιά ανεβαίνει ο πήχης των απαιτήσεων, με βάση τα όσα παρακολουθούμε στις εκδηλώσεις σας, και χαίρομαι που ανταποκρίνεστε θετικά σ'αυτήν την Πρόκληση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μία νότα ακόμα...