Διαχειριστές Ιστολογίου

Υπεύθυνοι Β' Λυκείου σχ. χρ.2011-12

Πέμπτη 29 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση του Μουσικού Σχολείου Γιαννιτσών

Ακολουθώντας την παράδοση τόσων χρόνων το Μουσικό Σχολείο Γιαννιτσών πραγματοποίησε την Χριστουγεννιάτικη Γιορτή του στο Κέντρο Πληροφόρησης Νέων Γιανντσών. Η εκδήλωση ήταν ανοιχτή για το κοινό και συγγενείς, φίλοι, συνάδερφοι καθηγητές μας τίμησαν με την παρουσία τους. Οι μαθητές έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους υπό την καθοδήγηση των καθηγητών: κ. Μανούση Δημήτρη, κ. Ζλήκα Θανάση, κ.Κατερίνα Χατζούλη.

Απολαύσαμε τα κάλαντα σύμφωνα με τις παραδόσεις διαφόρων περιοχών της Ελλάδας και Χριστουγεννιάτικα Τραγούδια.
Ευχαριστουμε τον Διευθυντή του σχολείου μας κ. Μενέλαο Μιχαηλίδη και τον Υποδιευθυντή κ. Περικλή Βασιλειάδη για την αμέριστη συμπαράστασή τους.

Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά σε όλους με τη Μουσική να πρωταγωνιστεί εντός μας, εμβαθύνοντας στο έδαφος όπου καλλιεργείται η ατομική ΕΥΤΥΧΙΑ του καθενός.





















2 σχόλια:

  1. Ενα ευχάριστο 60άλεπτο με τους μαθητές του μουσικού σχολείου να προσφέρουν στους θεατές χαμόγελο,όρεξη και δημιουργικότητα για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος... Χρόνια Πολλά... Με υγεία και χαμόγελο... ;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το μεράκι πρωταγωνιστεί δένοντας την ομάδα των καθηγητών με αυτή των μαθητών, επιτυγχάνοντας το επιθυμητό αποτέλεσμα, ικανοποιώντας το κοινό της κάθε μας εκδήλωσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Μία νότα ακόμα...